Vivian Boon

Expertises

  • Advisering Advisering
  • Coaching Coaching
  • Interimmanagement Interimmanagement
  • Projectmanagement Projectmanagement
  • Training Training
  • Verandermanagement Verandermanagement

Over Vivian
Het is mijn kracht om zaken eenvoudig en pragmatisch neer te zetten. Daarbij ben ik gericht op samenwerking en ontwikkeling van medewerkers en teams. Of ik nou werkzaam ben als adviseur, trainer of interim manager overheid. Mijn werk kenmerkt zich door mijn directe aanpak. Ik ben uitstekend in staat de verbinding tussen beleid en uitvoering te leggen. Zowel op operationeel, tactisch en strategisch niveau draag ik bij aan een goed bedrijfsresultaat.  Als persoon ben ik resultaatgericht en analytisch sterk. Verder beschik ik over een gezond relativerend vermogen en straal ik rust uit. Collega’s typeren me als persoonlijk, oprecht, betrokken en geïnteresseerd.

Wat ik doe
Ik sta klaar voor organisaties die vooruit willen. Waar behoefte is aan verbetering, extra capaciteit, opleidingen, workshops of ontwikkeltrajecten help ik graag. Ik bied mijn ervaring en expertise aan in de vorm van bijvoorbeeld advies, tijdelijk extra capaciteit en verandermanagement bij een gemeente. Of het nou gaat om een training of projectmanagement, het schrijven van een advies of formatieberekening, ik help graag als het gaat om het optimaliseren van de dienstverlening.

Mijn expertise binnen PID is interimmanagement; met mijn jarenlange ervaring als leidinggevende van diverse teams ben ik breed inzetbaar in organisaties. De uitdaging bij interimmanagement is meteen ook wat het zo ontzettend leuk maakt: elk team heeft een eigen dynamiek en dat vraagt om een eigen aanpak. Mijn motto is dan ook: ‘ik doe wat nodig is’. Want hoe mooi is het om een team op weg te helpen naar ontwikkeling en verrijking! Mijn expertise is in de samenwerking met Merel, Sieka en Vivian een hele belangrijke. Dankzij mijn ervaring kan ik mijn ‘partners in dienstverlening’ gedegen adviseren en met hen sparren over de uitdagingen die we tegenkomen in ons dagelijks werk, ook waar het teamsamenwerking en teamdynamiek betreft.