Merel Jongeleen

Expertises

  • Advisering Advisering
  • Coaching Coaching
  • Interimmanagement Interimmanagement
  • Projectmanagement Projectmanagement
  • Training Training

Over Merel
Mijn naam is Merel, maar de meesten noemen mij ‘Meer’. More by Meer is de naam waaronder ik in juli 2018 gestart ben als zelfstandig adviseur. Al sinds ik voor het eerst werkzaam was op dienstverlenende functies, bemerkte ik dat kwalitatief goed klantcontact hét verschil kan maken in hoe de klant de organisatie ziet en beoordeelt. Ik heb het voorrecht om aardig wat jaren ervaring op te mogen doen in klantcontact. Helaas constateerde ik hierbij ook dat het bij veel organisaties gewoonweg niet op orde is of zelfs onder niveau.

More by Meer ondersteunt organisaties in het optimaal organiseren en uitvoeren van hun dienstverlening richting de externe klant. Excellente dienstverlening is namelijk niet de taak van één afdeling, maar een organisatiebrede mentaliteit. Organisaties die dit als een uitdaging zien, help ik graag. Kenmerkend voor mij is dat ik een toegankelijk persoonlijk ben die pragmatisch is ingesteld. Daarnaast heb ik een gezonde dosis humor en een goed relativeringsvermogen.

Wat ik doe
Mijn expertise binnen PID is het doorontwikkelen van dienstverlening in de frontoffice van de organisatie: telefonie, receptie, balie en social media. Mijn expertise is in de samenwerking met Lotte, Vivian en Sieka een hele belangrijke. De uitdaging is om zonder oordeel de behoeften van de klant te achterhalen door betrokken en nieuwsgierig te zijn en de juiste vragen te stellen. Om goed te kunnen anticiperen op deze behoeften zijn competenties als klantgerichtheid, oplossingsgerichtheid, vindingrijkheid en goede communicatieve vaardigheden essentieel. Dankzij mijn ervaring kan ik mijn ‘partners in dienstverlening’ verschillende trainingen bieden die gericht zijn op het verbeteren van de kwaliteit op vakgebied en vakspecifieke vaardigheden.

Om deze vaardigheden eigen te maken bied ik ook één-op-één coaching. De insteek van persoonlijke, intensieve coaching is om medewerkers handvatten te bieden die hen gericht verder helpen om te groeien in hun functie en het werkplezier terug te vinden. Naast training en coaching ondersteun en adviseer ik organisaties bij procesverbeteringen en projecten die gericht zijn op digitalisering, kanaaluitbreiding en het verbeteren van de dienstverlening. Mijn doel is om organisaties te helpen om efficiënter te werken en ‘dichter bij de klant te staan’ door relevante interne en externe ontwikkelingen te signaleren, deze te vertalen naar beleid en processen en uit te rollen naar de dagelijkse praktijk.